De evitat magazinul online de haine Terranova

Daca intentionati sa cumparati ceva de la magazinul de haine Terranova, aveti mare grija cand va alegeti produsul. Spun acest lucru, deoarece, in cazul in care marimea nu este potrivita sau poate ca ati ales o culoare care in imagini parea a fi diferita, si trebuie sa returnati produsul, atunci trebuie sa va pregatiti sa platiti returul acestuia pana in Polonia.

Da, ati citit bine. Magazinul de haine Terranova expediaza pachetele din Polonia si doreste ca returul sa se efectueze tot in Polonia, bineinteles pe banii clientului. Iar ca sa returnezi un pachet in Polonia, prin curier, vei plati cel putin 120 lei. Este posibil sa nu mai renteze returul si sa preferi sa ramai cu hainele alese. Probabil pe asta mizeaza si ei. O politica mizerabila.

Stiu ca si magazine gen Zara, Pull & Bear sau Stradivariu trimit marfa din Spania dar daca vrei sa returnezi ceva, o poti face cu lejeritate la orice magazin fizic sau prin curier in Romania. Se pare ca Terranova nu lucreaza in acest fel.

De asemenea, inainte sa returnezi ceva trebuie sa iei legatura cu ei prin email si trebuie sa le scrii in limba engleza, asta desi tu cumperi de la un magazin cu interfata in limba romana. In recenziile de pe Google pentru Terranova scria cineva ca pentru retururile facute in magazin (pentru produsele cumparata din magazinul fizic) nu primesti banii inapoi ci un voucher, ceea ce mi se pare incredibil pentru anul 2022.

Pe langa toate acestea, daca returnezi un produs cu defect iti vor cere poze peste poze, de parca ai vrea sa ii inseli cu ceva.

Nu-mi dau seama cum de este legala aceasta procedura, cumperi din Romania si esti obligat sa returnezi in alta tara. Stiu ca si Jumbo procedeaza la fel, daca vrei sa returnezi ceva nu primesti banii inapoi ci un cupon de cumparaturi cu aceeasi valoare. Oricum, aveti grija cand cumparati haine de la Terranova, sa nu ajungeti la retur, ca e nasol.

Publicat de

Românașul

Locuitor al acestei minunate țări, dezbate subiecte de interes național. Informații serioase și importante pe care orice român adevărat trebuie să le cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *