cum folosim corect masina de spalat rufe-min

Cine foloseste corect programele masinii de spalat rufe?

Mi-am schimbat de curand masina de spalat rufe si mi-am cam prins urechile cautand programele corespunzatoare rufelor pe care voiam sa le spal. La cea veche le memorasem, stiam si cum trebuie sa setez, asa ca intr-un minut adaugam rufele in masina, fixam programul si apasam butonul de start. Simplu si rapid, fara bataie de cap!

In cazul de fata, dureaza putin pentru a ma obisnui. Are mult mai multe programe/functii/optiuni, iar fara manualul de utilizare nu ma descurc momentan. Zilele trecute, in timp ce cautam un program potrivit pentru rufele colorate, mi-am dat seama ca eu nu spal rufele murdare exact cum scrie „la carte”, asa ca m-am intrebat: oare o face cineva?

Cine sorteaza hainele tinand cont de tesaturi? Cine spala doar rufe de bumbac/sintetice/lana intr-un singur ciclu? Pai cate haine am avea de spalat in acest mod? Cateva bluze si o pereche de sosete? Personal, eu le grupez pe culori. Spal rufe colorate, rufe inchise, rufe albe. Separat spal lenjeria de pat si prosoapele de baie.

Ce-ar insemna sa spal doar 3 bluze, pentru ca doar atatea am albe din bumbac? Mi se pare complicat sa speli tinand cont si de culoare si de matriale in acelasi timp. Daca cineva are o alta metoda, eu chiar astept sa mi-o spuna. Nu stiu, poate nu gandesc eu bine, asa ca astept sa citesc si alte pareri legate de cum este mai bine sa spalam rufele murdare.

Si apropo de rufe si masini de spalat, voi folositi toate functiile astea sofisticate cu care sunt dotate modelele din generariile noi, cum ar fi programarea intarziata?

Publicat de

Românașul

Locuitor al acestei minunate țări, dezbate subiecte de interes național. Informații serioase și importante pe care orice român adevărat trebuie să le cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *