In ziua de astazi toti prostii sunt antreprenori

Da, fix asa este, toti prostii se autointituleaza antreprenori! Nu conteaza ca ei habar n-au cu ce se mananca antreprenoriatul sau in ce consta mai exact, ei sunt antreprenori si gata! Pentru ca li se pare ca suna interesant si pompos, asa ca de ce sa nu se laude pe Facebook cu asa ceva? Cine e in ziua de astazi „antreprenor”? Pai, Vasilica care face comenzi la Avon si Oriflame, Gigel care stie si el sa scrie 3 cuvinte pe un blog pentru care nu a fost in stare sa-si cumpere nici macar domeniu propriu.

Sa nu aveti cumva impresia ca eu fabulez! Am in lista de prieteni, pe Facebook, astfel de persoane, care se cred altceva decat sunt ele in realitate. Peste noapte s-au trezit cu ganduri marete, probabil si-au zis ca vor sa renunte la job-ul pe care il aveau la „scoala vietii” si sa devina „oameni seriosi”. Si ce meserie ar putea sa-si aleaga? Antreprenor. 🙂

Si sa-i vedeti cum citesc si carti, cum merg la reuniuni, cum intra in grupuri pe Facebook cu afaceri si bisnitareli! Ma ia durerea de cap!

Ia ziceti, voi aveti lipitori antreprenori prin preajma? Nu-i asa ca va creste inima cand va saluta? :))

Publicat de

Românașul

Locuitor al acestei minunate țări, dezbate subiecte de interes național. Informații serioase și importante pe care orice român adevărat trebuie să le cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *