Ne luam sau nu gandul de la vacante in 2020?

In general sunt o persoana optimista si imi place sa cred ca gandirea pozitiva atrage lucruri frumoase. Vorbea cu cineva din familie despre situatia prin care trece omenirea in momentul actual si ajunsesem sa ne punem intrebarea „ne luam sa nu gandul de la vacante in 2020?”.

Personal, eu nu mi-am luat gandul si tot sper ca macar prin toamna sa ajung intr-o vacanta, nu conteaza unde. Nu stiu daca sunt eu prea optimista si nu reusesc sa analizez foarte bine situatia, insa tot sper ca vom scapa pana la vara de acest virus care face ravagii in toata lumea.

Pana acum nu pot sa spun ca ma afecteaza faptul ca nu ies din casa. Nu aveam o viata deosebit de activa, prin urmare, viata mea nu s-a schimbat prea mult de cand s-a impus aceasta carantina.

Ma bucur totusi ca locuiesc la curte si pot iesi in gradina ori de cate ori simt nevoia de aer curat, de soare, de natura. Chiar daca spatiul nu este foarte generos, cu siguranta este mult mai ok decat daca as fi locuit la bloc. Prin urmare, sunt recunoscatoare pentru ceea ce am.

Revenind la vacante, anul acesta aveam planuri mari. Imi doream sa ajung din nou in Spania, aveam in gand sa vizitez Malaga, si poate, in functie de bugetul pe care l-as fi avut disponibil, sa fac o scurta escapada si la Berlin, orasul de care ma leaga multe amintiri frumoase.

Eu sunt de parere ca nimeni nu poate sa aprecieze cat timp va dura toata nebunia asta si prin urmare, nici cat timp vom fi nevoiti sa stam izolati, in casa. Am tot citit diferite pareri, insa nu pot sa dau crezare nimanui.

Lucrurile nu sunt delok ok in momentul de fata, deci nici vorba de vacanta in lunile mai-iunie. Totusi, mai am o urma de speranta pentru octombrie. Da nu este nici o problema daca nu voi putea pleca. Sanatosii sa fim cu totii, pentru ca timp de vacante sigur vom avea, chiar daca planurile de anul acesta vor trebui decalate.

Publicat de

Românașul

Locuitor al acestei minunate țări, dezbate subiecte de interes național. Informații serioase și importante pe care orice român adevărat trebuie să le cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *